Fred Wilson on sijoittanut paljon Coinbaseen; Se maksaa nyt


Fred Wilson on Union Square Venturesin perustaja. Menestyvänä sijoittajana hän on sijoittanut rahansa moniin johtaviin yrityksiin, kuten Tumblr, Etsy, Twitter ja Zynga, ja hän oli yksi ensimmäisistä ihmisistä, jotka näkivät alustan asioina, joita muiden sijoittajien tulisi ottaa vakavasti.

Fred Wilson tietää, mitä hän tekee

Tämä asenne on tehnyt hänestä varakkaan vuosien varrella. Se on myös asenne, joka sai hänet sijoittamaan Coinbaseen kauan ennen kuin se oli korkean tason yritys tänään. Tämän seurauksena hän on kerännyt vakavaa voittoa ja on nyt yksi historian menestyneimmistä Coinbase-sijoittajista. Alussa Wilson kuvasi bitcoinia “tieteiskirjaksi”, mutta näyttää siltä, ​​että tämä hänen pieni fantasiatarina on todella kannattavaa.

Coinbase ilmestyi ensimmäisen kerran julkisesti Nasdaqissa keskiviikkona 14. huhtikuuta tänä vuonna. Monet bitcoin- ja kryptoedustajat ylistivät tilannetta olevan merkittävä edistysaskel teollisuudelle; jotain, joka toisi vakavan legitimiteetin ja valtavirran vetoomuksen bitcoiniin ja sen altcoin-serkkuihin. Coinbase-osakkeet alkoivat alun perin käydä kauppaa yli 380 dollarilla osaketta kohden, vaikka lehdistöaikana se on pudonnut hieman.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ainakin Coinbase-kaupankäynnin ensimmäinen päivä ei ollut vaikuttava. Yhtiö saavutti lopulta yli 86 miljardin dollarin arvon päivän loppuun mennessä, kun taas Union Square Venturesin alkuinvestoinnit nousivat noin 4,6 miljardiin dollariin. Yhtiö on sittemmin myynyt noin 1,8 miljardia dollaria alun perin hallussaan olevasta Coinbase-varastosta.

Wilson epäilemättä tuntee itsensä melko luottavaiseksi bitcoiniin ja viime kuukausina ja viikkoina tekemiinsä salauksen sijoitusstrategioihin, vaikka sanoa olevansa aina BTC-fani olisi epätarkka. Jo vuonna 2013 Wilson viittasi bitcoiniin ”fantasiana” ja sanoi, että se tuli suoraan tieteiskirjallisuudesta. Hän totesi:

Se on suoraan sci-fi-romaanista, mutta sci-fi-romaanit ovat parhaita asioita, joita voit lukea, jos haluat sijoittaa. Se on sisäveto.

Keskusteltuaan Coinbasessa näkemistään Wilson selitti blogikirjoituksessaan, että Coinbasella on kolme suurta asiaa. Se tarjoaa verkkolompakon, se on kauppiasalusta ja se on myös huoltoasema. Hän kommentoi:

Uskomme, että bitcoin edustaa jotain perustavaa laatua olevaa ja voimakasta, avointa ja hajautettua Internet-peer-to-peer -protokollaa ostovoiman siirtämiseen.

Tietäen mitä vaiheita on tehtävä

Myöhemmässä Wilsonin kirjoittamassa blogikirjoituksessa lukee:

Tiedän, että monet salauksen haltijat ajattelevat, että kaiken myyminen on virhe, ja se voi olla. Tai se ei ehkä ole. Et vain tiedä. Yksi vaikeimmista asioista riskipääomasalkun hallinnassa on suurten voittajien hallinta.

Tunnisteet: bitcoin, kolikkopohja, Fred WilsonSource link