Indikaattorisignaalien varoitus Bitcoin-haltijoille, Bulls Varo?


Muutaman päivän kuluttua keskitason alapuolella 50 000 dollarin vyöhykkeellä Bitcoin on jäljittänyt. Kirjoitushetkellä BTC käy kauppaa $ 54,137: ssä sivuttaisliikkeellä 1 tunnin kaaviossa lähestyen korjaustasoja 24 tunnin kaaviossa. Tietyt indikaattorit viittaavat ainakin lyhyellä aikavälillä suurempiin poistoihin.

BTC kohtuullisilla tappioilla päivittäisessä kaaviossa. Lähde: BTCUSD Tradingview

Salausmarkkinat näyttävät reagoivan kielteisesti Yhdysvaltain valtiovarainministerin Janet Yellenin lausuntoihin. Kymmenen suurinta salausvaluuttaa markkina-arvon mukaan ovat punaiset lukuun ottamatta Dogecoinia (DOGE), jonka päivittäinen kaavio on 30% voittoa, ja Litecoinia 3,1%, kirjoituksen aikaan. Perinteisillä markkinoilla osuma oli yhtä tuskallinen, mukaan Holger Zschhaepitzille:

OUCH! Osakkeet romahtavat ja pelkoindeksi Vix hyppää Tech Routen keskelle Yellenin korkoilmoituksiin. Valtiovarainministeri Janet Yellen sanoi, että hinnat saattavat joutua nousemaan yhdessä vaiheessa pysäyttääkseen talouden ylikuumenemisen.

Yellenin lausunnot yhtyvät siihen, että Bitcoin muodostaa Doji-kynttilän korkeammissa aikatauluissa (30 päivän kaavio). Tämä indikaattori muodostuu, kun omaisuuserän hinta avautuu ja sulkeutuu samaan hintaan ja yleensä merkitsee trendin kääntymistä, kuten nimettömän kauppiaan CryptoHamster sanoi. Operaattori lisätty seuraavat:

(…) Doji-kynttilä (se yleensä merkitsee trendin kääntymistä) vastasi kaikkien tärkeimpien indikaattoreiden korkeimpia ja / tai käänteisiä. Se ei tarkoita, että härkämarkkinat ovat ohi. Mutta se tarkoittaa, että on viisasta asettaa stop-loss-järjestys.

Bitcoin BTC BTCUSD
Lähde: CryptoHamster

Bitcoin-sijoittajat ottavat voittoa ja hinta liikkuu sivuttain

Ketjun analyytikko Permatoro Niño väittää, että Bitcoin voisi asettaa hintatason noin 54000-56000 dollaria. Uudelleenveto 50 000 dollariin “ei näytä hyvältä”, mutta se voi toimia kriittisenä tukialueena.

Viimeisten kolmen päivän toteutuneiden voittojen mittarin mukaan, mittari, jota käytetään mittaamaan sijoittajien voittoon muuntaman BTC: n määrä, on ollut suuria vihreitä arvoja noin $ 40,000 ja $ 60,000, analyytikko sanoi.

Bitcoin BTC BTCUSD
Sijoittajat ottavat voittoa ja BTC palaa. Lähde: Permatoro Niño

Indikaattori on kuitenkin ollut laskusuunnassa ja voi tukea arvonnousua, jos se jatkuu. Permatoro Niño sanoi:

Yksi asia, joka minun on aina muistutettava itselleni, on se, että kertyminen / jakelu ei ole yksittäinen ajankohta, vaan pitkittynyt aika. On melko selvää, että meillä on ollut yksi näistä ajanjaksoista vuoden 2021 alusta lähtien.

Analyytikko William Clemente osoitti kohti 3771 BTC: n erää, joka muutti vaihtoalustoille viimeisten 24 tunnin aikana. Kauppa tapahtui ennen kuin BTC siirtyi nykyiselle tasolle. Sonnien tueksi analyytikko tarkasteli Bitcoinin markkina-arvon realisoitunutta arvoa (MVRV), metriikkaa, jota käytetään potentiaalisten paikallisten huippujen mittaamiseen, ja sanoi seuraavat:

Palautettuaan viime viikkoina tällä bitcoin-härkäajolla on paljon tilaa juosta täältä.

Bitcoin BTC BTCUSD
Lähde: Glassnode William Clementen kautta

Source link