Kevin O’Leary: ETH: lla ei koskaan ole BTC: n voimaa


Kevin O’Leary – alias Mr.Wonderful suositusta televisio-ohjelmasta “Shark Tank” – kunnioittaa paljon sekä bitcoinia että Ethereumia. Hänen mielestään ne ovat molemmat merkittäviä tapahtumia rahoitusmaailmassa. Se on vain, että hän kunnioittaa bitcoinia hieman enemmän.

Kevin O’Leary: Bitcoin tulee aina olemaan kuningas

Tuoreessa haastattelussa O’Leary kommentoi, että Ethereum – riippumatta siitä kuinka suosittu se on tai kuinka iso ja vahva siitä tulee – tulee aina olemaan “numero kaksi” bitcoinin jälkeen. Tällä hetkellä ETH on maailman toiseksi suurin kryptovaluutta markkina-arvon mukaan, ja O’Leary on varma, että se pysyy aina sellaisena.

Hän sanoo:

Uskon vain, että näin on. Bitcoin on aina ‘kulta’. Ethereum on aina ‘hopea’, ja se ei ole välttämättä huono asia.

Niin tapahtuessa bitcoin on salauksen isä. Se on ensimmäinen digitaalinen valuutta, joka on debytoinut rahoitusalueella noin 12 vuotta sitten, ja valuutta on noussut noin 56 000 dollariin yksikköä kohti puristusaikana. Vaikka se on ollut korkeampi – omaisuus kävi kauppaa noin 64 000 dollaria noin kaksi viikkoa sitten – monet ovat vakuuttuneita siitä, että BTC johtaa tietä kryptovaluutan valtavirtaan tulevina vuosina.

Ethereum sitä vastoin on erittäin suosittu verkko siinä mielessä, että siinä on älykkäät sopimusominaisuudet. Monet kehittäjät pyrkivät käyttämään sitä uusien valuuttojen ja hajautettujen sovellusten (dapps) tuottamiseen. Sillä ei kuitenkaan ole vain bitcoinin kokoa. Tällä hetkellä yksi yksikkö käy kauppaa noin 2700 dollaria – yli 50000 dollaria vähemmän kuin BTC.

O’Leary sanoo, että hän on siirtänyt noin kolme prosenttia salkustaan ​​bitcoiniin. Vaikka hän omistaa Ethereumin ja muutamia muita altcoineja, hän on vakuuttunut siitä, että edellisellä on suurin vaikutus rahoittajiin. Hän toteaa:

Bitcoin, joka nousee uusiin huippuihin melkein joka viikko, osoittaa, että kaikenlaisissa laitoksissa on etuja, jotka yrittävät nyt selvittää: onko se valuutta? Onko se omaisuus? Onko se omaisuutta? Se antaa sinulle käsityksen institutionaalisesta ja yksilöllisestä kiinnostuksesta.

Ethereum voi tehdä asioista vihreämpiä

Loppujen lopuksi hän uskoo, että kaikki Ethereum tulee olemaan maksutapa, kun taas bitcoin on jotain, josta sijoittajat jatkavat spekulaatiota, ostavat ja rikastuvat. Hän oli kuitenkin edelleen vapaa ETH: n suhteen väittäen, että sillä on potentiaalia olla paljon vihreämpi tulevaisuudessa, mikä on hänelle todella tärkeää myöhään.

O’Leary on sanonut, että bitcoinin louhinnasta on tehtävä ympäristöystävällisempi, jos se haluaa pysyä vaikuttavana. Hän on jopa ilmoittanut, ettei hän enää osta Kiinassa louhittua BTC: tä maan liiallisesta riippuvuudesta fossiilisiin polttoaineisiin ja hiileen. Hän on jopa verrannut kaikkea Kiinassa louhittua BTC: tä “verirahaan”.

Tunnisteet: bitcoin, Ethereum, Kevin O’LearySource link