MicroStrategy sanoo, että BTC-ostoista tulee yritykselle säännöllinen asia


MicroStrategy – ohjelmistoyritys, josta tuli lopulta yksi ensimmäisistä (ellei ensimmäinen) laitos julkisesti tukemaan ja ostamaan bitcoinia – vie rakkautensa BTC: tä kohtaan vielä suurempiin korkeuksiin. Äskettäisessä tulosraportissaan yritys on ilmoittanut haluavansa ostaa vielä enemmän bitcoinia tulevina kuukausina, ja että bitcoin-ostoista tulee mahdollisesti normi.

MicroStrategy rakastaa edelleen BTC: tä

Raportti kuuluu:

Olemme edelleen tyytyväisiä bitcoin-strategiaamme. Keräsimme menestyksekkäästi yli miljardi dollaria ylimääräistä pääomaa vuosineljänneksen aikana laajentaaksemme bitcoin-omistustamme, mikä ylittää nyt 91000 bitcoinia. Isännöimme myös erittäin onnistuneen Bitcoin for Corporations -radan MicroStrategy Worldissä, jossa käytimme ajatusjohtajuutta salausvaluuttamarkkinoilla osoittaaksemme, kuinka organisaatiot voivat sisällyttää digitaalisen omaisuuden tasehallintaansa. Jatkamme uusien bitcoinien hankkimista ja hallintaa, kun pyrimme luomaan lisäarvoa osakkeenomistajille.

MicroStrategy aaltoi ensimmäisen kerran viime elokuussa, kun se päätti ostaa noin 250 miljoonan dollarin arvosta bitcoinia. Tuolloin valuutta kävi kauppaa noin 12 000 dollaria yksikköä kohti, mikä ei ole edes vertailultaan nykyiseen (noin 56 000 dollaria). Sieltä bitcoin putosi 10000 dollarin alueelle ja kärsi melko laskevasta syyskuusta, vaikka MicroStrategy ei tuntenut pelkoa tilanteesta. Sen sijaan se tarkasteli olosuhteita selkeällä silmällä ja päätti ostaa vielä enemmän BTC: tä.

Seuraavassa kuussa bitcoin nousi 13 000 dollariin yksikköä kohti, mikä tarkoitti sitä, että MicroStrategy oli ansainnut voittoa miljoonina. Se on viime kädessä jatkanut bitcoin-laumojen ostamista sieltä, ja tähän päivään mennessä yhtiö on kertynyt yli 5 miljoonaa dollaria BTC: ssä. Se aloitti myös vuoden 2021 korkealla nuotilla ostamalla noin 253 BTC-yksikköä lisää, arvoltaan tuolloin noin 15 miljoonaa dollaria.

Vaikka yritys haluaa jatkaa BTC-sijoitusstrategiaansa, se haluaa myös mahdollisesti myydä BTC-yksiköitä varastossaan tarpeen mukaan. Yhtiön raportissa selitettiin:

Tulevina aikoina MicroStrategy voi ostaa lisää bitcoineja ja lisätä bitcoinin kokonaisosuuttaan tai myydä bitcoinejaan ja vähentää bitcoinin kokonaisosuuttaan.

Lisää yrityksiä on astunut sisään

Ostettuaan niin paljon BTC: tä kuin se on edelleen tehnyt ihmeitä salaustilalle, jossa MicroStrategy on ollut vieläkin vaikuttavampi, on se, että se on avannut oven BTC: n sijoittamiseen vielä useammille laitoksille, kuten Square, maksuliike, jonka omistaa ja ylläpitää Twitterin Jack Dorsey. Yhtiö on kerännyt lähes 200 miljoonan dollarin arvosta maailman ykkönen digitaalista valuuttaa markkina-arvoltaan.

Muut yritykset, kuten Massachusetts Mutual ja Tesla, ovat ostaneet varoja 100 miljoonan ja 1,5 miljardin dollarin välillä, mikä tekee vuosina 2020 ja 2021 instituutioiden vuosiksi.

Tunnisteet: bitcoin, MicroStrategy, TeslaSource link