Starcoll julkaisee rajoitetun erän Star Wars -keräilykohteita NFT: nä


NFT-teollisuus ampuu kaikkia sylintereitä, kun useammat suuret tuotemerkit tutkivat digitaalisia keräilyesineitä. Viimeisin franchising, joka sisältää ei-syötävät merkit, on Star Was. StarCollin avulla julkaistaan ​​yli 800 rajoitetun erän keräilyesineitä NFT: nä.

NFT-teollisuus jatkaa kasvuaan

On mielenkiintoista huomata jatkuva kasvu ei-syötävien merkkien tai NFT: n maailmassa. Siitä, mitä alun perin pidettiin nopeasti rikastuvaksi järjestelmäksi pyrkiville taiteilijoille, on nyt tulossa globaali ilmiö. Lohkoketjun digitaaliset keräilyesineet ovat saamassa vauhtia joidenkin huippubrändien avulla. Siitä lähtien, kun NBA on julkaissut Topshot-kokoelmansa tällä tekniikalla, muut tuotemerkit hämmentävät vähän tekemään samoin.

Kun puhutaan NFT: iin kiinnittävistä tuotemerkeistä ja franchiseista, Star Wars -kokoelmat ovat tulossa lohkoketjuun. StarCollin avulla tavoitteena on tuoda yli 800 rajoitetun erän keräilyesineitä 4. toukokuuta, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti nimellä Star Wars Day. Fyysinen esine tukee jokaista StarCollin julkaisemaa NFT: tä suuresta yksityisestä Star Wars -kokoelmasta.

Tulevana StarCollNFT-omistajana keräilijät voivat saada nimensä ja NFT: n näkyviin Starcollin matkustavaan näyttelyyn. Omistajilla, jotka haluavat pysyä tuntemattomina, on myös tämä vaihtoehto. Kaikki NFT: n omistajat saavat ilmaisen pääsyn maailmanlaajuiseen matkustavaan näyttelyyn erityisenä ja ainutlaatuisena eduna. Todellisille Tähtien sota -faneille tämä on korvaamaton bonus.

Star Wars NFT: n turvaaminen lohkoketjussa

Tarjotakseen optimaalisen turvallisuuden näille tuleville Star Wars -kokoelmille StarColl napauttaa QAN-lohkoketjua. Painopisteen ollessa kvanttiresistentti, blockchain tarjoaa paremman ratkaisun kuin muut julkiset digitaaliset kirjanpidot markkinoilla. Kvanttiresistenssistä tulee olennainen osa blockchain-tekniikkaa seuraavina vuosina kvanttilaskennan myötä.

QANplatform CTO Johann Polecsak lisää:

NFT-tietoturva on tänään laiminlyöty aihe. Kukaan ei puhu kyberturvallisuuskysymyksistä ja NFT-ekosysteemin takana olevista kipupisteistä. Tuhansia dollareita myydyn NFT: n lähdetiedostot hakkerit voivat helposti vaihtaa meemeiksi. StarColl NFT: t suojataan Quantum-resistentillä QAN-lohkoketjulla, johon metatiedot ja omistustiedot tallennetaan. ”

Hybridi blockchain -alustallaan QANplatform haluaa tarjota vaihtoehtoja kehittäjille ja yrityksille. Halusivatpa he ajaa DeFi-ratkaisuja tai liiketoimintaprosesseja, QANplatformin tavoitteena on tarjota nopein kokemus. Lisäksi tämä tekniikka voidaan ottaa käyttöön pilvipalveluissa, kuten Linode tai Amazon AWS, luomalla kitkaton ympäristö uusien mahdollisuuksien tutkimiseen.

Päätösajatukset

Jotkut ihmiset olettivat, että NFT-villitys tulee ja menee hyvin nopeasti, päinvastaisessa tilanteessa. Yhä useammat franchising-yhtiöt tunnustavat mahdollisuuden antaa keräilykohteita blockchainiin. Vielä tärkeämpää on, että erilaiset blockchain-ekosysteemit kilpailevat pidosta tässä segmentissä, mikä osoittautuu terveeksi pitkällä aikavälillä. Kun tähtien sota-franchising tutkii uusia rajoja saavuttaakseen asiakaskuntansa, vahva signaali lähetetään muille franchising-yrityksille.

Kun useammat alustat kilpailevat vetovoimasta NFT-tilassa, on jännittävää nähdä, kykeneekö kukaan saavuttamaan hallitsevan markkina-aseman. Jotkut tuotemerkit voivat osoittautua suositummiksi kuin toiset, mutta on yhtä kannattavaa pitää välilehtiä eri blockchain-ekosysteemeissä. NFT: n liikkeeseenlaskun ja rahapajan laajempi saatavuus luo uutta markkinadynamiikkaa, jolla on maailmanlaajuisia vaikutuksia.Source link